KunstCentraal - webguidance.nl
Telefoon 06 41 38 74 86 of Email yolanda@webguidance.nl

Portfolio

KunstCentraal

Projectbeschrijving

Bij de website van KunstCentraal ligt de primaire focus op het ontsluiten van informatie, producten en diensten ten behoeve van de onderwijsinstelling in het Primair Onderwijs.
KunstCentraal is een expert in kunst- en cultuureducatie en wil dit ook in de website uitstralen.

De content gerichte site is zo gemaakt dat er een grote mate van flexibiliteit geboden wordt in het beheer.
Tevens is ervoor gezorgd dat de informatie op een, voor de eindgebruiker, op een zeer overzichtelijke wijze gepresenteerd wordt.

In de loop van de jaren is de site uitgebreid met diverse functionaliteiten.
Zo is er o.a. per gemeente een online lesrooster, een lesboek voor leerkrachten en leerlingen als aparte sites en een lesprogramma te vinden.

De verschuiving van print naar digitaal biedt KunstCentraal, naast een kostenbesparing, de nodige flexibiliteit. De leerkrachten zijn steeds meer gewend aan interactieve media waardoor de informatie overdracht van KunstCentraal steeds meer diepgang krijgt op het web.

Ook de medewerkers van KunstCentraal zijn zich bewust van dit sterke medium en komen zelf met dee├źn die binnen het bestaande stramien uitgevoerd kunnen worden.

– vervolg beschrijving –

Leerkrachten

Deze etalage geeft een overzicht van de projecten in het actuele schooljaar.

Via verschillende ingangen kunnen leerkrachten ontdekken welke projecten KunstCentraal biedt.

Elk project geeft toegang tot een eigen Leerkrachten website waar o.a. extra informatie, lesmateriaal maar ook bijvoorbeeld een voorbeeldbrief voor de ouders te vinden is. Alles om de leerkracht zoveel mogelijk te ondersteunen.

De inhoud en beheer van de leerkrachtensite is geheel in handen van KunstCentraal en kan per project een andere inhoudelijke invulling krijgen.

Leerlingen

Bij een project kan ook een speciale leerlingenpagina beschikbaar zijn. Verschillende media staan tot hun beschikking als aanvulling op het lesmateriaal. Leerkrachten kunnen verwijzen naar dit materiaal zodat kinderen er vervolgens zelf mee aan de slag kunnen.

Ook hier kan KunstCentraal zelf het beheer en de inhoudelijke invulling per project bepalen.

Meer weten en kennismaken?

Contact

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!