KUVO Woerden - webguidance.nl
Telefoon 06 41 38 74 86 of Email yolanda@webguidance.nl

KUVO Woerden

KUVO Woerden

Projectbeschrijving

KUVO verzorgt voor het kunst- en cultuuraanbod voor zo’n 10.000 kinderen en jongeren in de omgeving van Woerden.
Ze laten de kinderen o.a. kennismaken met podiumkunsten, beeldende kunst, erfgoed en muziek. Zowel tijdens als na school in de vorm van naschoolse activiteiten. Dit laatste is ook een belangrijke activiteit van KUVO.

De website geeft leerkrachten een overzicht van het totale aanbod wat KUVO Woerden te bieden heeft.
Per project wordt er basisinformatie verstrekt maar is er ook de mogelijkheid om lesmateriaal toe te voegen die gedownload kan worden. Verder geeft de site inzicht in de overige activiteiten van KUVO zoals nieuws en een agenda.

– vervolg beschrijving –

Deze site is een eerste stap in het centraal digitaal aanbieden van materiaal op het gebied van kunst en cultuur.
Voorheen ging dit vooral via de mail en in 1-op-1 contact met o.a. scholen. Dit zijn zowel de scholen als de medewerkers bij KUVO gewend, deze digitalisering is dan ook een eerste verandering.
Daarbij komt dat leerkrachten vaker in de avonduren zoeken naar leuke culturele projecten.Dan is het noodzakelijk dat er een site wordt aangeboden die ook responsive is. Dat wil zeggen dat hij ook goed op diverse beeldschermformaten te bekijken moet zijn. Denk hierbij aan een tablet of mobiel. De site van KUVO is hier dan ook geschikt voor gemaakt.

In de loop van de tijd zal de informatie op de website steeds meer uitgebreid worden. Denk aan het aanbieden voor roosters per school maar ook per project, de projectinformatie wordt aangevuld met les informatie en materiaal gebruik en voor leerkrachten zal het ook mogelijk zijn om vooraf informatie in de vorm van een pdf te downloaden.

Binnenkort zijn niet alleen het team van KUVO maar ook de afnemers gewend aan deze nieuwe manier van communiceren.

Meer weten en kennismaken?

Contact

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!