Medisch Erfgoed - webguidance.nl
Telefoon 06 41 38 74 86 of Email yolanda@webguidance.nl

Portfolio

Medisch Erfgoed

Projectbeschrijving

De topstukken vormen het hart van Medisch Erfgoed. Deze topstukken dienden een prominente presentatie te krijgen op de nieuwe website.

Daarnaast is er een eigen identiteit ontwikkeld die de betrokken partijen in hun communicatie kunnen gebruiken. De betrokken partijen zijn: Stichting Academisch Erfgoed (tevens initiatiefnemer), Museum Boerhaave, Museum voor Anatomie en Pathologie Radboudumc, Museum Vrolik-AMC, Universiteitsmuseum Groningen en Universiteitsmuseum Utrecht.

– vervolg beschrijving –

In de nieuwe WordPress website van Medisch Erfgoed is er gekozen voor de “Isotope” filter methode voor het aanbieden van de topstukken. Alle topstukken worden visueel aangeboden op 1 overzichtspagina. In deze pagina worden er diverse filters aangeboden om tot een beter overzicht te komen: vakgebieden, periode, type object, materiaal, historische locatie en huidige locatie. Als gebruiker kun je diverse filters met elkaar combineren (en ook weer een filter weghalen indien deze niet voldoende resultaat geeft). In de nabije toekomst heeft Medisch Erfgoed zelf de mogelijkheid om meerdere (of minder) filters toe te voegen in het CMS en hier specifieke topstukken aan toe te voegen.

In de detailpagina van een topstuk worden naast de specificaties (zoals die ook worden weergegeven in de filters) beeldmateriaal en tekst aangeboden. Indien er video beschikbaar is kan deze ook eenvoudig toegevoegd worden.

Meer weten en kennismaken?

Contact

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!