Rode Kruis Ziekenhuis - webguidance.nl
Telefoon 06 41 38 74 86 of Email yolanda@webguidance.nl

Portfolio

Rode Kruis Ziekenhuis

Projectbeschrijving

Op de kinderwebsite van het Rode kruis ziekenhuis wordt gerichte informatie aangeboden voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 – 17 jaar.

De website geeft elke doelgroep zijn eigen ingang heeft met zijn eigen look & feel. Hierdoor kan er per doelgroep gerichte informatie aangeboden worden.
Voor de jongste kinderen, Peuters & Kleuters, hebben we speciale digitale prentenboeken ontworpen die ook als app in de iTunes store gratis verkrijgbaar zijn.

Het kinderbrandwondencentrum heeft een eigen mascotte gekregen: Bo de Bever.
Het Rode Kruis Ziekenhuis kan deze mascotte inzetten voor diverse communicatie uitingen.

Binnen de ziekenhuizen wordt social media nog maar op beperkte schaal toegepast. Dat heeft vooral te maken met gebrek aan man(vrouw)kracht dan aan de wil om deze communicatievorm in te zetten.
Voor de kindersite van het Rode Kruis Ziekenhuis zijn op elke pagina de social media buttons geïntegreerd waarmee de inhoud van de pagina gedeeld kan worden. Op deze manier wordt de bekendheid van het ziekenhuis vergroot.

– vervolg beschrijving –

Bo de Bever: mascotte voor kinderen

De mascotte “Bo de Bever” is speciaal bedacht en ontwikkeld voor het brandwondencentrum. Bo de Bever geeft de kinderafdeling en het kinderbrandwondencentrum een eigen, vriendelijk en vooral herkenbaar eigen gezicht.
Deze mascotte komt overal op de site terug. Zo geeft hij handige tips aan kinderen en jongeren.

Bo de Bever heeft ook een eigen facebook pagina. Hier houdt ‘hij’ je op de hoogte van de nieuwtjes in het ziekenhuis in Beverwijk. Tenminste als je fan wordt, dan komt hij ook regelmatig op jouw Facebook-pagina voorbij.

Ga hier naar de facebookpagina van Bo de Bever

Meer weten en kennismaken?

Contact

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!