Website Wilhelmina Kinderziekenhuis - 2014 - webguidance.nl
Telefoon 06 41 38 74 86 of Email yolanda@webguidance.nl

Website Wilhelmina Kinderziekenhuis – 2014

Website Wilhelmina Kinderziekenhuis – 2014

Projectbeschrijving

Voor het Wilhelmina kinderziekenhuis heb ik in 2003 de eerste belevinsgwebsite mogen realiseren (met mijn vorige bedrijf Studio Joyo). In januari 2004 ging hij live. De site was volledig in flash gerealiseerd.
Na al die jaren was hij aan vervanging toe, zowel qua techniek maar ook qua inhoud. Het design echter werd nog steeds door de doelgroep enthousiast ontvangen.Met behoud van de look-and-feel is er een nieuwe verbeterde versie van de site gemaakt in WordPress

Hierdoor kan het Wilhelmina kinderziekenhuis gebruik maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen en is de site tevens goed te bekijken op een iPad (responsive design).

– vervolg beschrijving –

Met deze omzetting is de site van een belevingssite (Flash) naar een informatieve site gegaan. Dat houdt in dat de informatiewaarde sterk uitgebreid moest worden.
Het Wilhelmina kinderziekenhuis heeft de nodige tijd gestopt in het actualiseren, en vooral aanvullen, van de content.

Het gevoel voor de eindgebruikers is nog steeds zeer herkenbaar. Oude vertrouwde onderdelen, maar ook nieuwe onderdelen, hebben een plaats gekregen. Alle mogelijke media, zoals illustraties, animaties en filmpjes zijn geschikt gemaakt voor zowel een computer als tablet.

In de media

Dutch Cowgirls

Meer weten en kennismaken?

Contact

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!