Testimonials - webguidance.nl
Telefoon 06 41 38 74 86 of Email yolanda@webguidance.nl

Testimonials

.
Wie kan beter vertellen wat en hoe ik mijn werk doe dan mijn klanten?
Hier een paar testimonials.

“Yolanda is een professionele collega om mee te werken. Ze is attent en altijd bereid om te helpen. Onderwerpen met een maatschappelijk aspect liggen haar aan het hart. In een korte tijd hebben we met de website Tussen ZIEK en BETER een resultaat gerealiseerd waar we trots op kunnen zijn. “

Ludger Smit
Conservator Stadsarchief Amsterdam

“Yolanda is a professional with excellent communicative abilities, know how and creativity. She is an optimistic go-getter and a very nice person to work with.”

Louisa Drost
Studying (online support for) Children of Parents with Mental Illness (COPMI)

“Wat ik zo fijn vind aan werken met Yolanda is dat ik me niet in allerlei bochten hoef te wringen om een goede bouwopdracht te formuleren. Ik kan haar gewoon meenemen in wat ik wil bereiken en zij helpt mij dan te formuleren wat we daarvoor online moeten ontwikkelen. Dat constructieve en kritische meedenken maakt mede dat de site van Kunst Centraal onze switch van papieren naar digitale communicatie glansrijk heeft kunnen waarmaken.”

Mirjam de Heer
Coördinator Communicatie bij Stichting Kunst Centraal

“Furore werkt al langere tijd samen met Yolanda en dat bevalt heel goed. Ze is zeer service gericht. Dat zie je terug in de werkwijze, maar ook het resultaat. Door kritisch mee te denken en tijdig bij te sturen heeft ze niet alleen een goede vertaling gemaakt van onze wensen, maar ook die van de bezoekers van onze website. Dat ze daarnaast binnen budget en deadlines werkt en tijdig en open communiceert maakt het samenwerken helemaal prettig”

Susanne Portier
Hoofd marketing en communicatie

“Yolanda Burger was een heel prettig en professioneel projectleider bij het maken van de nieuwe website van KCG. Ze denkt constructief mee, geeft heldere adviezen en zorgt voor een goede communicatie. De site werd , mede dankzij haar, op tijd en volledig werkend opgeleverd. Met Yolanda als projectleider heb je als opdrachtgever weer een zorg minder!”

Francien Simons
Managementondersteuner/projectleider bij Wijkgezondheidscentrum Lindenholt

“We hebben heel prettig samengewerkt aan de realisatie van de nieuwe kinderwebsite van het Rode Kruis Ziekenhuis www.kinderwebsite.rkz.nl . Soepele communicatie, passend advies, het nakomen en het goed terugkoppelen van afspraken én natuurlijk het leveren van kwaliteit heeft geleid tot een resultaat waar we trots op zijn! “

Gea de Jong
Afdeling communicatie
Rode kruis ziekenhuis Beverwijk

“Wat ik erg waardeer is de persoonlijke benadering en de toegankelijkheid. Ik mocht in de Studio zelf komen werken aan het project, zodat we meteen konden zien waar ik tegenaan liep bij het invoeren van de content van de site. Wanneer ik in het Stadsarchief werkte, kon ik altijd bellen en kreeg handige screenshots toegestuurd om mij vooruit te helpen. Ik had geen ervaring met websites bouwen, maar het is gelukt om mij zelfstandig aan de website te werken.”

Roosmarijn Thuijsman
Project assistent “Amsterdam en slavernij”
MA student Public history, University of Amsterdam

wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? stuur me een mailtje!

Share This:

Meer weten en kennismaken?

Contact

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!